INVITASJON TIL BRANDBU IDRETSFORENINGS BARNEIDRETT

Arrangør: Brandbu IF - Idrettsskolen

Beskrivelse

Nå er det igjen tid for barneidrettsskole! Vi håper mange har mulighet til å delta. Idrettsskolen er et fint og allsidig tilbud for barna. Her får de prøve seg på forskjellige idretter. Det er viktig å følge med på mail og BIF sin hjemmeside i forkant av aktiviteten, da tidspunkt og sted kan variere. Men det vil alltid være idrettskole på onsdager.
Vi starter idrettsskolen onsdag 4.sept kl. 17.30 på den nye idrettsbanen i Brandbu.

Uke 36,37,38,39 O-løp. Dæhlenmoen
Uke 41,42,43,44 Svømming
Uke 45,46,47,48 Turn
Uke 2,3,4,5 skøyter
Uke 6,7,8,10, ski/skilek
Uke 11,12,13,15,16 ballspill
Uke 17,18,19,20 friidrett
Treningsavgiften for hele året er kr. 200,- og alle deltagerne må være medlem i BIF. De som ikke har betalt medlemskontingent i BIF for inneværende år får kontingentkravet sammen med kravet om treningsavgift. De andre får bare krav om treningsavgift. På denne måten slipper dere å forholde dere til to fakturaer. Treningsavgiften dekker trening og avslutning med premie.

PÅMELDING PR. MAIL til brandbubarneidretten@gmail.com

Påmelding må inneholde navn, fødselsdato, adresse, skole og klasse på deltager samt navn, adresse, telefonnummer (helst mobil) og e-post adresse til en foresatt.
Ved eventuelle spørsmål, ta kontakt med Hilde Ensrud Larsen på
tlf. 90736948