BARNEIDRETTSSKOLE

Arrangør:

INVITASJON TIL BRANDBU IDRETSFORENINGS BARNEIDRETTSSKOLE
for barn i 1.-4. klasse 2014/2015

Nå er det igjen tid for barneidrettsskole! Vi håper mange har mulighet til å delta. Idrettsskolen er et fint og allsidig tilbud for barna. Her får de prøve seg på forskjellige idretter. Det er viktig å følge med på mail og BIF sin hjemmeside i forkant av aktiviteten, da tidspunkt og sted kan variere. Men det vil alltid være idrettskole på onsdager. De ukene vi har svømming, er vi avhengig av hjelp fra noen foreldre til å sitte kantvakt til sikkerhet for barna.
Vi starter idrettsskolen onsdag 3.sept kl. 17.30 i Dæhlenmoen
Uke 36,37,38,39 O-løp. Dæhlenmoen
Uke 41,42,43,44 Svømming
Uke 45,46,47,48 Turn
Uke 2,3,4,5 skøyter
Uke 6,7,8,10, ski/skilek
Uke 11,12,13,15,16 ballspill
Uke 17,18,19,20 friidrett
Treningsavgiften for hele året er kr. 200,- og alle deltagerne må være medlem i BIF. De som ikke har betalt medlemskontingent i BIF for inneværende år får kontingentkravet sammen med kravet om treningsavgift. De andre får bare krav om treningsavgift. På denne måten slipper dere å forholde dere til to fakturaer. Treningsavgiften dekker trening og avslutning med premie.

PÅMELDING PR. MAIL til brandbubarneidretten@gmail.com

Påmelding må inneholde navn, fødselsdato, adresse, skole og klasse på deltager samt navn, adresse, telefonnummer (helst mobil) og e-post adresse til en foresatt.
Ved eventuelle spørsmål, ta kontakt med Hilde Ensrud Larsen på
tlf. 90736948

Vi håper dette kan være et fristende fritidstilbud,
og ønsker deg vel møtt!