BARNEIDRETTSSKOLE 2014/2015

Arrangør: Brandbu IF - Idrettsskoler Idrettsskoler

INVITASJON TIL BRANDBU IDRETSFORENINGS BARNEIDRETTSSKOLE

for barn i 1.-4. klasse 2015/2016

Nå er det igjen tid for barneidrettsskole! Vi håper mange har mulighet til å delta. Idrettsskolen er et fint og allsidig tilbud for barna. Her får de prøve seg på forskjellige idretter. Det er viktig å følge med på mail og BIF sin hjemmeside i forkant av aktiviteten, da tidspunkt og sted kan variere. Men det vil alltid være idrettskole på onsdager. De ukene vi har svømming, er vi avhengig av hjelp fra noen foreldre til å sitte kantvakt til sikkerhet for barna.

Vi starter idrettsskolen onsdag 2.sept kl. 17.30 i Dæhlenmoen i Brandbu.

Uke 36,37,38,39 O-løp. Dæhlenmoen

Uke 41,42,43,44 Håndball

Uke 45,46,47,48 Svømming

Uke 1,2,3,4, Skøyter

Uke 5,6,7,9, Ski/skilek

Uke 10,11,13,14,Fotball/ballspill

Uke 15,16,17,18 Friidrett

Treningsavgiften for hele året er kr. 200,- og alle deltagerne må være medlem i BIF. De som ikke har betalt medlemskontingent i BIF for inneværende år får kontingentkravet sammen med kravet om treningsavgift. De andre får bare krav om treningsavgift. På denne måten slipper dere å forholde dere til to fakturaer. Treningsavgiften dekker trening og avslutning med premie.

PÅMELDING PR. MAIL til brandbubarneidretten@gmail.com

Påmelding må inneholde navn, fødselsdato, adresse, skole og klasse på deltager samt navn, adresse, telefonnummer (helst mobil) og e-post adresse til en foresatt.

Ved eventuelle spørsmål, ta kontakt med Hilde Ensrud Larsen på

tlf. 90736948

Vi håper dette kan være et fristende fritidstilbud,

og ønsker deg vel møtt!