Brandbu IF drar i gang lekegruppe for 3-5 år

Etter stor interesse fra foreldre så drar Brandbu IF i gang igjen ei lekegruppe for aldersgruppa 3-5 år. ​

Velkommen til Idrettskole 2017-2018

​Nå er det igjen tid for idrettsskole for barn i 1-4. klasse! Vi håper mange har mulighet til å delta. Idrettsskolen er et fint og allsidig tilbud for barna. Her får de prøve seg på forskjellige idretter.

Oppstart idrettsskolen 2016/2017

Denne uken starter idrettsskolen 2016/2017.Vi starter med o-løp onsdag 7.9 kl.17.30.Oppmøtested er i Størenslunden i Brandbu.Velkommen :)

Fristen utgått!! Ny bestillingsrunde klubbdresser

Det ble på siste hovedstyremøte bestemt at det skulle kjøres en ekstra bestillings runde på klubbdressene mtp JR.NM og nye utøvere nå på våren. Bestillingen er åpen for alle medlemmer slik at de som trenger kan bestille nåHusk at det er kort bestillingsfrist Allerede 18 april.Lenke til bestilling

Flere foreldre

Vi ønsker flere til styret

Idrettskolen 2013/2014

Flere foreldre

Vi ønsker flere til styret

Invitasjon fra Barneidretten

INVITASJON TIL BRANDBU IDRETSFORENINGS BARNEIDRETTSSKOLE 2013/2014

Tekstside

Dette er en tekst side hvor du kan legge inn tekst, bilder, video og mye mer og sette opp sider som for eksempel Om Oss, Historie, Vedtekter, etc. Mer om hvordan du lager nye tekst sider og redigerer tekster finner du på hjelpeside, hvor du finner svar på blant annet:

Hvordan redigerer jeg tekst på en tekstside?
Hvordan legger jeg til en ny tekst side?