Velkommen til Brandbu IF styrkeløft

Postet av Brandbu IF den 12. Jan 2020

Velkommen til Brandbu Idretsforening Styrkeløft. Er du interessert i info om oss eller bare har noen spørsmål så ta gjerne kontakt, enten med Niklas Kanten (leder) eller Geir Olav Andreassen (nestleder). Du treffer oss på e-post styrkeloft@brandbuif.no
Vi tar imot nye medlemmer hele tiden, vi har eget privat treningssted samt at vi jobber med rehabilitering av klubbens styrkerom ved klubbhuset i kjelleren på Brandbu Idrettshall.

Brandbu Idretsforening er et rent idrettslag, der alle aktive, ledere og tillitsvalgte skal igjennom sertifisering via Antidoping Norge, så også styrkeløft. Før du kan søke om lisens som løfter, må du ha gått igjennom ren utøver å også skrive antidopingkontrakt med Norges styrkeløfter forbund. Du kan lese med om styrkeløft på forbundets sider her: https://styrkeloft.no/

Ønsker du å meld deg inn i Brandbu Idretsforening Styrkeløft, kan du gjøre det via ny innmeldingsløsning i minidrett her; https://www.brandbuif.no/p/16989/bli-medlem

Førstkommende mandag, 13.01 så er det kaffe og kake på offisiell "åpning" hos oss! Kom gjerne innom en tur for en liten bit og litt informasjon om styrkeløft, generell trening og hvordan du kan bli med på dette spennende prosjektet (medlemsprisen i Brandbu Idretsforening er kr. 150,- pr. år er rimelig innafor også) 😁 Vi åpner døra klokka 17:00 og adressen er Søndre Skogskolevegen 10. Velkommen skal du være! Del gjerne.

Velkommen til Brandbu If styrkeløft.

Medlemskontingenten 2020 faktureres!

Postet av Brandbu IF den 3. Jan 2020

Medlemskontingenten 2020 vil bli fakturert i løpet av kvelden i dag 16. januar 2020. Ved overgang til ny løsning vil det bli mulig å betale med nedlastet faktura i nettbanken, direkte e-faktura i nettbanken, Vippsfaktura eller kort direkte i minidrettsappen. Skulle du oppleve uregelmessigheter, feil faktura eller du ikke får melding i løpet av kvelden eller i morgen, er det fint hvis dere gir beskjed på e-post medlem@brandbuif.no

Siden jeg er bortreist på ferie frem til 28. januar, vil jeg besvare å se på eventuelle uregelmessigheter ved faktureringen etter det.

Godt Nytt idrettsår!

Postet av Brandbu IF den 1. Jan 2020

Velkommen til et nytt idrettsår som foreløpig er helt tomt. Dette året kan du fylle opp med det du ønsker deg av gode fritidsaktiviteter.

Brandbu Idretsforening jobber hver dag for at du og dine skal ha et allsidig og godt fritidstilbud, enten som aktiv utøver, trimmer, trener, foreldre eller andre.

Viste du at medlemskontingenten til idrettslaget gir deg muligheten til å delta på alle aktiviteter på tvers av våre grupper. Vi som en del av AlleMed prosjektet har fjernet alle treningsavgifter for barn inntil det året de fyller 10 år, så for medlemskontingenten på kr. 150, er det mange muligheter til både sommer og vinteraktiviteter.

Husk å betale medlemskontingenten når den kommer nå i januar, det er et viktig bidrag til en sunn og god økonomi, som gir oss muligheten til å lage det beste idrettslaget for akkurat deg.

En riktig God Jul

Postet av Brandbu IF den 19. Des 2019

Veldig hyggelig overraskelse på kontoret i dag. Tusen takk for den fine julehilsenen. Ønsker derfor å benytte anledningen til å ønske alle våre tillitsvalgte, stor og små medlemmer en riktig God jul.

Rosendalsbanen åpen i kveld

Postet av Brandbu IF den 18. Des 2019

Foto Avisen Hadeland

Da kan banemester Bjørn melde at skøytebanen vil være åpen for skøytelek i kveld. Banen er ikke ferdig og heller ikke høvlet, så den egner seg dårlig til lengdeløp. Men ha på hockey skøyter å kom, lyset står på :-)

Husk at banen kan bli steng på kort varsel, avhengig av været.