Møtereferat fra julemøte og møte i AU 22. oktober

Postet av Brandbu IF den 9. Des 2014

Her finner du referat fra julemøte og møte i AU 22. oktober.

Julemøte 2014

AU møte 22. oktober 2014

0 Kommentar

Barbros gjennombrudd

Postet av Brandbu IF den 21. Nov 2014

Vi følger Barbro, gratiss :-)

Barbro Kvåle fra Brandbu gikk sitt livs løp som seniorløper og ble belønnet med 8. plass da skisesongen ble innledet med Beitosprinten (10 km klassisk) fredag. Kvåle fikk tiden 28,21,4 og var 1,45 bak seirende Therese Johaug. Kvåle hadde kun fire norske kvinner foran seg på lista.
Kilde: Hadeland


0 Kommentar

Kunstgress-bane Rosendal Brandbu

Postet av Brandbu IF den 6. Nov 2014

Kunstgress-bane Rosendal Brandbu

Del 1. Grunnarbeid.

- Etter at nødvendige papirer, vedtak og samtykker var på plass ble «spaden satt i jorda».

Vi innkalte til dugnad 9. august.

Arbeidsoppgavene var å fjerne alt utstyr og diverse på 7-er treningsbane og gamle gressbane, det være seg innbytter-boder, ballnett, gjerder, vegetasjon med mer.Oppmøte var veldig bra, ca. 20 voksne med nødvendig utstyr og vi fikk utført det vi skulle.
Det ble diskutert å donere innbytter-boder til den spilleren som hadde tilbrakt lengst tid der.- Forberedelser til gravearbeid 16.august.

Inngjerding av anleggsområde med mer.Det er holdt av plass til en 7-er gressbane, som ble flittig brukt resten av sesongen.

- Fredag 22. august er anleggsmaskiner på plass og vi passerer «point of no return».

Vi er spent!

Hvilke overraskelser kan vi vente oss når drøyt 17000 m3. masse skal skiftes ut?

Gress, Bark og myrjord forsvinner.Det graves inntil 3 meter dyptI retur kjøres sprengstein inn
-17. September. Meget hyggelige nyheter; Sparebank1 stiftelsen gir gave til prosjektet.22.september. grunnarbeidet nærmer seg slutten. Det kjøres ikke lengre med full kapasitet.

Ting går stort sett som planlagt.Den oppvoksende slekt er meget positiv (i fall noen er i tvil).

- 13.oktober. Grunnarbeidet regnes som ferdig.

Det mangler å avslutte mot nordre-grense, men først behøves en avklaring i forhold til nabo. Jobben har gått omtrent som håpet/forventet og vi er innenfor budsjett.

Vi er fornøyd.

Foruten noe planering kommer det ikke til å skje noe mer på baneområde før til våren.

For arbeidsgruppe-kunstgress; Håkon Hellum
0 Kommentar

Premiedryss til Brandbu IFs utøvere

Postet av Brandbu IF den 2. Nov 2014BRANDBU: Friidrettsutøverne i Brandbu IF oppnådde meget gode resultater denne sesongen, og samtlige ble hedret på den årlige sesongavslutningen. - Vi har delt ut premier til utøvere som deltok i tre eller flere konkurranser i Avancia cup. Her var det 65 premier totalt.
Kilde: Hadeland


0 Kommentar

Milliongave til ny kunstgressbane

Postet av Brandbu IF den 18. Sep 2014


FOTO: Avisen Hadeland

En uventet gavesjekk på en million kroner kommer godt med når man bygger ny kunstgressbane.

John Erik Thorbjørnsen, jet@hadeland.net, 991 54 048BRANDBU: Brandbu Idrettsforening (BIF) er godt i gang med grunnarbeidene til den nye kunstgressbanen. I disse dager holder de på å bytte ut masse. Myrjorda som var i grunnen må byttes ut med annen masse, som i dette tilfellet kommer fra vegutbyggingen over Lygna.
Onsdag formiddag ba daglig leder Ivar Fjærtoft i Sparebankstiftelsen Gran om å få komme en tur for å se på anlegget. Med seg hadde han avdelingsleder Hans Leithe fra Sparebank1 Brandbu og en ikke så veldig liten overraskelse.

Midt i målgruppen

– Vi har besluttet å bevilge en million kroner til dette prosjektet, fordi det er midt i målgruppen vår. Vi deler ut penger til kultur og idrett, og hovedmålgruppen er barn og unge. Ved å støtte dette anlegget treffer vi veldig mange av dem, sa Ivar Fjærtoft før sjekken ble overrakt.
– Jeg er nesten på gråten. Dette hadde vi aldri turt å håpe på, men vi er utrolig takknemlige. Vi graver dypt i alle lagets kontoer for å finansiere dette anlegget, så dette må jeg si er en svært kjærkommen gave, sier leder i BIF, Bjørn Ola Skavern.
I sitt vedtak har sparebankstiftelsen Gran lagt stor vekt på at BIF i dag har rundt 120 aktive guttespillere i alderen seks til 12 år. I tillegg kommer voksne støttespillere og supportere. I tillegg er beliggenheten mellom to skoler viktig.

Mye aktivitet

Med ny barneskole og ny ungdomsskole vil området være tilholdssted for 700 unger og ungdommer daglig, som vil nyte godt av banen. Derfor var det lett for oss å bevilge et så stort beløp, sier Fjærtoft.
En ny kunstgressbane vil trolig også føre til enda større aktivitet enn det klubben kan skilte med i dag. Skavern mener det er viktig for BIF å kunne tilby de aldersbestemte lagene bedre treningsforhold.
– Det er viktig for oss å opprettholde mest mulig næraktivitet lengst mulig, og da er dette anlegget et stort pluss. Vi skal på ingen måte ta opp noen konkurranse med Gran, men vi skal være et godt supplement til anlegget de har der, sier Skavern.
Når rundt 17.000 kubikkmeter masse er byttet ut på banen, vil dette bli liggende til våren, slik at det får satt seg. Så blir banen ferdigstilt i løpet av sommeren 2015.
Totalt koster anlegget 8,4 millioner kroner. 3,4 millioner er idrettslagets egenandel.


KILDE: Avisen Hadeland0 Kommentar

Bestill nye klubbdress før jubileumsåret!

Postet av Brandbu IF den 18. Sep 2014

Den nye klubbdressen som alle grupper i Brandbu IF skal benytte er klare for nye bestillingsrunde.
Slik ser dressen ut:Bif dress Ny frist for bestilling 1. oktober 2014.

Benytt anledningen til å skaffe deg dress før jubileumsåret 2015,da fyller vi 100 år!!!

Nye klubbdresser
Bestillingsskjema og prisliste:Pris og bestillingsskjema 2014

Vi har vært heldige å få med oss 4 sponsorer som er felles for alle grupper, slik at SWIXdressen kan kjøpes til sterkt reduserte priser - se priser på bestillingsliste.

Dressen leveres i barn-, dame- og herremodeller. Størrelsene kan prøves i G-sport Brandbu i åpningstida og bestillingsskjema kan leveres der.

Tilbudet om å kjøpe dress til redusert pris går til ALLE medlemmer(passive og aktive medlemmer).
Framover til jubileet vårt i 2015 håper vi det er mange som vil benytte seg av dette tilbudet!

NESTE BESTILLINGSFRIST er 1. oktober 2014

Vi håper at klubbens medlemmer benytter seg av dette tilbudet!

0 Kommentar

Mye folk på Idrettens dag og Landsbyfesten 30. august

Postet av Brandbu IF den 31. Aug 2014 

Redd Barna-Tingelstadringen-Brandbu Idretsforening, sto for arrangementet lørdag formiddag under Landsbyfestivalen i Brua. Masse folk god deltagelse på Sparebanksprinten, blinkskyting på fotballmål, hoppbakke og stand av kajakk gruppa. De hadde også muligheter for testing av kajakk i Bergstjern like ved.

Flott innsats av alle frivillige og god reklame for Bif :-)

0 Kommentar

Idrettens dag lørdag 30. august

Postet av Brandbu IF den 27. Aug 2014

Under Landsbyfestivalen i Brandbu, vil vi arrangere Idrettens dag lørdag 30. august. Det vil bli flere aktiviteter med;

- hesteskokasting ved G-sport


- blinkskyting på fotball mål ved torget

- kajakk stand ved torget og padling i Bergstjern


- mobil hoppbakke ved torget


- Sparebanksprinten


Ta med hele familien til Idrettens dag

0 Kommentar

Lokalt medaljedryss i Special Olympics

Postet av Brandbu IF den 20. Aug 2014


BRANDBU: Utøverne fra Brandbu IF sikret seg åtte gull, sju sølv og seks bronse i de individuelle konkurransene i Special Olympics. Arrangørklubben fikk også med seg tre sølvmedaljer i stafett, i henholdsvis herre-, dame- og miksklassen. - Oppegård vant stafetten for femte år på rad. Det må vi gjøre noe med.


Kilde: Hadeland

0 Kommentar

Lever i beste velgående

Postet av Brandbu IF den 21. Jul 2014


Kajakkgruppa til Brandbu IF er ikke den som får de største overskriftene, men gruppa har like fullt eksistert siden starten på 1970-tallet. Forrige uke arrangerte de et tredagers kajakkurs på Ulsnestangen. Ni deltakere fra Hadeland gjennomførte det 16 timer lange kurset. Ove Nordberg fra Brandbu tok over ledervervet for 13 år siden.


Kilde: Hadeland

0 Kommentar

Kajakkgruppa har hatt sitt første Grunnkurs

Postet av Brandbu IF den 21. Jul 2014Ved kajakkgruppas første Grunnkurs i padleteknikk, ble det uteksaminert 9 stk. med Våttkort hav. Vi fikk god respons når vi la ut invitasjon til kurs og det kom deltakere fra Lunner i sør, til Enger i Søndre Land.

Vi var så heldige at vi hadde fått Johnny Hundershagen fra Nes på Romerike, som kursholder. Meget kunnskapsrik og dyktig padler som med sin gode formidlingsevne og pedagogisk fremgangsmåte, skapte trygghet og utrolig fin stemning i gruppa.

Kurset ble holdt over tre kvelder, mandag-tirsdag-onsdag. På kursets siste dag, hadde vi også besøk av Avisen Hadeland, som i dagens avis har avsatt en helside på sporten til oss. Veldig flott reklame.

 Med bakgrunn i kurset og en bedre forståelse av sikkerheten rundt padling, vil kajakkgruppa gå igjennom reglene for tildeling av nøkler. Dette er viktig og en nødvendighet for sikker og trygg adferd på vann og sjø.

Vi fikk også demonstrert hvordan en kan rulle rundt med kajakk, og dette blir nok tema for et eget kurs. Her kan dere alle se hvordan det ser ut fra padlerens cockpit;


Hvis det er flere som ønsker alsidig og alternativ trening om sommeren, er det bare å ta kontakt med undertegnede.

Kajakkgruppa ved Ove Nordberg

0 Kommentar

Holmenkollstafetten

Postet av Brandbu IF den 8. Mai 2014
Lørdag 10. mai er de5t klart for "Vårens vakreste eventyr", og BIFer med både i dame og herreklassen.

Lagene er nå tatt ut, men det kan bli etappe-justeringer fram til tirsdag kveld.Avreise med buss fra Idrettshallen Brandbu lørdag 10. mai kl. 9.45.

Bussen er gratis også for tilskuere.

NB: Alle som har den rød Brandbutrøya, tar med denne.

Frammøte for de som kommer rett til Bislett er kl. 11.00

Herrelaget 2014

Dameleget 2014 r.

0 Kommentar

Årsmøte 2013

Postet av Brandbu IF den 8. Mai 2014Bjørn Ola Skaver valgt som ny leder i Bif.

Her finner du årsmøtereferat, valg og regnskap for 2013.

0 Kommentar

Opplæring i bruk av ny webløsning

Postet av Brandbu IF den 15. Apr 2014Her finner du siste versjon av brukermanualen jeg har laget. Denne vil bli oppdatert med jevne mellomrom og vurdert splittet opp i forskjellige bruksområder.


Du kan laste ned PDF filen //bloccontentcdn.azureedge.net/files/788/Opplæring_idrettenonline_versjon20140415162352.pdf Bare fotball her.

0 Kommentar

Tapte NM-bronsen – igjen

Postet av Brandbu IF den 31. Mar 2014


Barbro Kvåle kjempet en hard duell med Therese Johaug om NM-bronsen på lagsprinten fredag, men måtte gi tapte med noen tiendedeler. Dermed måtte Kvåle og lagvenninnen Hilde Losgård Lanheim finne seg i at Lillehammer skiklubb kom på den kjedelige 4.-plassen - igjen. Det samme skjedde under NM-stafetten på Lillehammer i januar.


Kilde: Hadeland

0 Kommentar

Til topps i Bamselekene

Postet av Brandbu IF den 31. Mar 2014


Friidrettsutøvere fra Brandbu IF hevdet seg meget bra under Bamselekene sist helg. Lotta Flatum Fallingen vant kule i jenter 12 år med 9,09, Guro Bakken Andresen vant høyde i jenter 14 år med 1,55, mens Borghild Hvesser Farsund vant høyde i jenter 17 år med 1,60 meter.


Kilde: Hadeland

0 Kommentar

Helsebadinga

Postet av Brandbu IF den 31. Mar 2014Helsebadinga

går nå for fullt på lørdager kl. 10.00. Velkommen !

0 Kommentar

Æresmedlemmer i BIF

Postet av Brandbu IF den 25. Mar 2014BIF's æresmedlemmer:
1933 Thor Røssum (død 1972)
1937 Michael Staksrud (død 1940)
1937 Hans Engnestangen (død 2003)
1948 Reidar Liaklev (død 2006)
1948 Odd Lundberg (død 1983)
1948 Torodd Hauer
1950 Agmund Gillebo (død 1980)
1956 Torstein Seiersten
1960 Adolf Rogneby (død 1964)
1965 Thorvald Ulsnæs (død 1982)
1965 Gustav Borgli, post mortem (død 1956)
1965 Gustav Braaten (død 1980)
1965 Mikael Bergheim, post mortem (død 1928)
1965 Aksel E. Grinaker (død 1986)
1965 Hallvard Bråten (død 2002)
1965 Torfinn Torsæter (død 1987)
1973 Anders Aschim (død 1975)
1995 Thor Olsen
2000 Jørgen Kvåle
2001 Odd Johannes Hovi

BIF's fortjenestemedalje er tildelt:
Følgende er tildelt medaljen for aktiv idrett:
1925: Hans Engnestangen *
1947: Reidar Liaklev
1948: Torodd Hauer
1977: Ole Haugom *

Følgende er tildelt fortjenstemedaljen for administrativ innsats:

1924: Ole Bakken
1925: Aksel E Grinaker sen.
1926: Thor Røssum
1930: Asbjørn Steen
1933: Agmund Gillebo
1933: Torfinn Thorsæter
1936: Halvard Bråthen
1947: Adolf Rogneby
1975: Knut A. Funnemark
1975: Arne Schjerven
1976: Odd Hovi
1995: Thor Olsen
2000: Jørgen Kvåle
2005: Bjørg Johansen
2005: Aksel Grinaker jun.
2005: Torfinn Sletmoen
2006: Gudbrand Tingelstad
2006: Odd Arne Røste
2006: Terje Hamar
2007: Bjørn Ola Skavern
2009: Hanne Kvåle
2010: Finn Staff

*Disse utøverne fikk tildelt ei BIF- nål istedenfor medalje. Statuttene for nål og medalje var så like at de seinere ble slått sammen, og det ble deretter bare snakk om medalje.


0 Kommentar

Nye websider

Postet av Brandbu IF den 25. Mar 2014

Det er en glede og ønske velkommen til nye websider. Det blir rikelig med informasjon og opplæring for gruppeledere etter hvert.

Vår nye nettleverandør er Idrettenonline, og vi håer dette blir en god løsning for både lagene og medlemmer.

0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline