Åpent svømmekurs 5. februar 2019

Postet av Brandbu IF den 29. Jan 2019

Da kan vi endelig tilby svømmekurs i regi av Brandbu Idretsforening. Dette er et åpen kurs for både medlemmer og ikke medlemmer. Aldersgruppen er 5 til og med 10 år. Det kan derfor bli rift om plassene, så her er det førstemann til mølla som gjelder.

Kurset koster kr.1.250,- for medlemmer kr. 1.400,- for ikke medlemmer. Kurset holdes over 8 tirsdager med oppstart tirsdag 5. februar 2019 på Brandbu Barneskole kl. 17:00.


KursdagerDatoer
Testdag5. februar 2019
dag 112. februar
dag 219. februar
dag 35. mars
dag 412. mars
dag 519. mars
dag 626. mars
dag 72. april
dag 89. april

Du går inn på; https://www.brandbuif.no/p/41061/svommekurs og finner alle info om kurset, påmelding og kontaktinfo. Velkommen til oss og svømmekurs for de minste. 


0 Kommentar

Medlemskontingenten 2019

Postet av Brandbu IF den 25. Jan 2019

Det er fortsatt mange som ikke har betalt medlemskontingenten for 2019. Last ned Min Idrett på mobilen for enkel betaling. Trenger du hjelp tar du bare kontakt på medlem@brandbuif.no 


0 Kommentar

Hvilke regler gjelder for publisering av bilder og video av barn i idretten?

Postet av Brandbu IF den 23. Jan 2019

Det skjer fortsatt mye tilfeldig og ulovlig deling og publisering av bilder og video. Hovedregelen er at det alltid skal innhentes samtykke fra alle som kan identifiseres på bildene før de publiseres. Idrettsforbundet anbefaler alle idrettslag å gjøre NIFs retningslinjer godt kjent i idrettslaget. Her kan du lese mer på NIF side sider.


0 Kommentar

Helsebading i Brandbu

Postet av Brandbu IF den 22. Jan 2019

Vi får fra tid om annet spørsmål om helsebadingen i Brandbu. Dette er et tilbud som drives av Brandbu Idretsforening og du må være medlem i idrettsforening for å benytte deg av tilbudet. Vi har praktisert at nye brukere får en en prøvetime for å se hvordan dette fungerer, etter det må en melde seg inn i foreningen.

Vi har åpent alle lørdagen, følger skoleruta, fra klokken 08.45, med felles bassengtrim med instruktør fra klokken 09.00 til klokken 10.00. Fra klokken 10.00 til klokken 11.00, er det fribading og dette tilbudet er blitt veldig populært bland foreldre med små barn særlig. Viktig å huske på at disse også må meldes inn som medlemmer i idrettsforeningen. Medlemskap i idrettslaget kan enten ordnes gjennom http://www.minidrett.no eller via skjemaet på denne lenken her; Bli medlem Medlemskapet koster kr 150,- pr person per år.

Billett for hver bading kjøpes ved inngangen med kontanter eller med Vipps, Vipps nummer 548135

Prisene er;

Velkommen til Brandbu Idretsforening og bading i varmt vann. Temperatur på rundt 32-34 grader.


0 Kommentar

Innkalling til årsmøte i Brandbu Idretsforening

Postet av Brandbu IF den 21. Jan 2019

Styret innkaller herved til årsmøte i Brandbu Idretsforening.  

Årsmøtet avholdes den 20. februar kl. 19:00 i Storstua Jens Røislies veg 5.  

Saker som et medlem ønsker å få tatt opp på årsmøtet, må sendes styret senest 6. februar 2019 til Brandbu Idretsforening, Postboks 80 Bohus, 2712 Brandbu, eller på epost leder@brandbuif.no   

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet på http://www.brandbuif.no/storage/files?uid=1100130227&pfi=37044  

For å ha stemmerett  medlemmet ha fylt 15 år, vært medlem av idrettslaget i minst én måned, og ha betalt kontingenten. Medlemmer under 15 år har møte- og forslagsrett. For mer informasjon om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett mv., se idrettslagets lov § 5 til § 8. 

 
Velkommen til årsmøte! 

Med vennlig hilsen 

styret v/leder Ove Nordberg


0 Kommentar

Skimuligheter i nærmiljø

Postet av Brandbu IF den 9. Jan 2019

Foto Hans Jørgen Kvåle

Hyggelig melding fra Hans Jørgen; "Tirsdag ble skiløypene i Størenslunden, ved Brandbu Barneskole og til Blokhus blitt pakket. Vi satser på å sette klassiskspor i løpet av kort tid og store og små kan få gode skiopplevelser også lokalt her i Brandbu".

Da blir det fin skimuligheter med lysløype i Størenslunden, bare å glede seg.

 Foto Hans Jørgen KvåleFoto Hans Jørgen Kvåle


0 Kommentar

Helsebadinga starter opp igjen

Postet av Brandbu IF den 5. Jan 2019

Godt Nyttår! Helsebadinga starter opp igjen i dag lørdag 5. januar. Vi starter det nye året med å tilby våre badere å betale med Vipps. Velkommen.0 Kommentar

Rosendalsbanen er åpen

Postet av Brandbu IF den 3. Jan 2019

Da var Rosendalsbanen åpnet, og det var hyggelig å treffe disse blide skøyte entusiastene når de testet forholdene. En iherdig vaktmester har greid å lage naturis og fått til gliflater både på 400 meteren og på hockey flata på midten. Blir det nye kuldeperiode vil banene bli stengt for å bedre både tykkelse og gliflater. Så bruk isen flittig fremover, det er skikkelig god trening. 


0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline