NIF digitalisererer medlemsreisen i idretten

Postet av Brandbu IF den 21. Mar 2019


Hvilke muligheter gir digitaliseringsløftet deg som medlem i norsk idrett? Vi følger foreldrene og Tina som vil være med på forskjellige aktiviteter, både som utøver, foresatt, trener og dommer.

Nå skal det bli enklere å få oversikt over medlemskap, kontingenter, treningsavgifter, påmelding, treningstider, kamper, trener- og dommerkurs.

Vi legger til rette for en livslang rolle i idretten.

KILDE. Norges idrettsforbund 


0 Kommentar

Brandbu Idretsforening vil redusere økonomiske hindringer for barn og unges deltagelse

Postet av Brandbu IF den 8. Mar 2019

Brandbu Idretsforening vil redusere økonomiske hindringer for barn og unges deltagelse:

  • Vi vil begrense kostnadene til trening og konkurranser.
  • Vi ønsker gratis bruk av offentlige idrettsanlegg for barn og ungdom.
  • Konkurransetilbudet skal gjøres enkelt og rimelig.
  • Bruk av kostbart utstyr skal begrenses for barn og unge.
  • Idrettslagene skal tilrettelegge for gjenbruk og utlån av utstyr.

Som en start på og deltagelse i prosjektet AlleMed, har årsmøtet i idrettsforeningen vedtatt å sløyfe treningsavgifter for barn før fylte 10 år uansett valg av idrett. 

Vi som en del av Norsk idrett er opptatt av å redusere mulige økonomiske barrièrer for deltagelse i idrettsalget vårt. Dette sammen med en lav medlemskontingent, kun kr. 150 pr. person pr. år, håper å tror vi dette kan bidra til at enda flere får anledning til å bli med å prøve seg i et trygt og godt miljø.

Vår visjon er «Idrettsglede for alle». Men i dag forsvinner mange barn og unge fra idretten på grunn av familiens økonomi. Dette vil vi gjøre noe med.

Sammen skal vi finne gode løsninger som sikrer barn og unges deltakelse i idrett. Vi skal gjøre det lettere for alle å delta uavhengig av familiens økonomi.


0 Kommentar

Klubbens styrearbeid i praksis

Postet av Brandbu IF den 7. Mar 2019

Målgruppa er først og fremst styret i klubben. I fler-idrettslag er det viktig at både hovedstyret og gruppestyrene deltar. Det er nyttig om klubben i tillegg inviterer personer som styret arbeider tett sammen med og delegerer ansvar og oppgaver til, for eksempel andre tillitsvalgte og ansatte i administrasjonen.

Kurset tar for seg idrettens organisering, hvilke lover og regler som gjelder innen idretten, hvordan jobbe strategisk og hvordan få mest ut av de ressurser man rår over. 

Påmelding via Min Idrett https://mi.nif.no/ ved å: Klikke på denne påmeldingslink HER!  Søke på kursets navn som er: «Klubbens styrearbeid i praksis – Lunner og Gran – 30042019»  Alternativ sende e-post til JornGunnar.Skjaervik@idrettsforbundet.no 

Ukjent med Min Idrett? Logg deg inn som bruker nå, slik: Søk opp siden https://mi.nif.no/ Velg «Ny Bruker» og følg anvisningen. Du får tilsendt nødvendig påloggingsinformasjon. 

Lykke til og vel møtt på kurs!


0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline